Clinics

Clinics voor bedrijven
Deze clinics zijn speciaal voor instellingen, bedrijven en ondernemingen, waarbij zowel personeel als leidinggevende getraind kunnen worden. Tijdens de clinic leer je bewust te worden van gedrag, houding en emotie. Door middel van fysieke en mentale oefeningen leer je verbale en non-verbale communicatie, hoe om te gaan met stress en wat te doen in een noodsituatie.​​​​​​​
Specifieke wensen en tarieven zijn bespreekbaar en de clinic is op maat gemaakt. Benodigd is een ruimte vanaf 40m2.
Clinics voor onderwijsinstellingen
Deze clinics zijn speciaal voor scholen en opleidingsinstituten, waarbij zowel leerkrachten, medewerkers, als leerlingen getraind kunnen worden. 
Tijdens de clinic leer je bewust te worden van gedrag, houding en emotie. Door middel van fysieke en mentale oefeningen leer je verbale en non-verbale communicatie, hoe om te gaan met stress en wat te doen in een noodsituatie. 
Voor leerlingen zijn andere thema's die ook worden behandeld (cyber)pesten, hoe om te gaan met social media en smartphones, alcohol en drugs.  ​​
Specifieke wensen en tarieven zijn bespreekbaar en de clinic is op maat gemaakt. Benodigd is een ruimte vanaf 40m2.
Daarnaast heeft Powerfulness voor scholen een educatief, interactief en spannend theaterstuk ontwikkeld om lastige thema's zoals pesten, zinloos geweld, seksualiteit en social media bespreekbaar te maken. Door in te spelen op actualiteiten en wat er speelt onder jongeren worden zij geconfronteerd en uitgedaagd om te reageren.
Het theaterstuk duurt minimaal 1,5 uur.
Back to Top