POWERFULNESS

fysieke en mentale kracht

MEER ZELFVERTROUWEN - STERKER IN JE SCHOENEN STAAN - EEN STEVIGE WORKOUT - FYSIEK EN MENTAAL TRAINEN 
Powerfulness biedt verschillende trainingen aan in zelfverdediging, sociale weerbaarheid en vechtsport zoals kickboksen en ControlX.

Wil je meer zelfvertrouwen en sterker in je schoenen staan? Dan past een van onze weerbaarheidstraining het best bij jou.
Ben je op zoek naar een stevige workout? Ga dan voor kickboksen of ControlX. 

Bekijk het aanbod en vind de training die bij jou past!


BOOTCAMP
Uitdagende bootcamp-training met oefeningen in kracht, conditie, behendigheid en zelfverdediging.

Elke maandag en woensdag:
18:30u - 19:30u jeugd (t/m 16 jaar)
19:45u - 20:45u volwassenen

Doe je mee?

Laatste nieuws: Zomerrooster 2020

    
     
            
OVER POWERFULNESS
Ik ben opgegroeid in een familie waar sporten als Judo, Karate en Jiujitsu vol op beoefend werden. Mijn oom, Jan van Gent, was eigenaar van Sport Academy van Gent en mijn vader hield zich tot voor kort bezig met Budo sport. Ik beoefende vanaf jongs af aan vecht- en verdedigingssporten en won veel karatewedstrijden. Toch voelde ik mij niet altijd sterk en zelfverzekerd; op school werd ik vaak gepest. Op latere leeftijd besefte ik dat je met fysieke training geen "spierballen in je hoofd" kweekt. Juist de combinatie van mentale training en fysieke training maakt je sterker. Op alle vlakken!
Daarom startte ik in 2011 Powerfulness. Ik wilde graag anderen de hulp en begeleiding bieden om zelfverzekerder en sterker te worden. Ik begon in mijn eentje, in een sportschool in Eibergen met weerbaarheidslessen voor volwassenen. Dit was erg succesvol en er ontstond steeds meer vraag naar training in zelfverdediging en weerbaarheid. Ik verhuisde naar een grotere locatie en al snel moest het team worden uitgebreid.
Op dit moment bestaat mijn team uit 13 professionals met ieder zijn eigen kennis en vaardigheden. Zo werk ik samen met acteurs, een kindercoach, kinderpsycholoog, coach in vechtsport en politie.